9 Iunie 2010

Agenda de business a zilei: Ce trebuie sa stii ca se intampla astazi



Ramaneti pe Wall-Street pentru a afla toate informatiile de la cele mai importante evenimente ale zilei.
• Asociatia Brokerilor organizeaza conferinta "Analiza financiara si managementul de portofoliu". Conferinta isi propune sa ajute participantii sa cunoasca noile schimbari in materie de consultanta financiara, management de portofoliu si analiza financiara pe piata de capital, oferindu-le acestora aspecte teoretice si practice ale acestui domeniu.

Athenee Palace Hilton organizeaza o conferinta de presa ce anunta deschiderea terasei Roberto’s On La Strada si inceperea lucrarilor de renovare a zonelor publice din cadrul hotelului.

Asirom, companie de asigurari membra a Vinenna Insurance Group (VIG), organizeaza o intalnire cu presa in vederea prezentarii unui nou produs de asigurare RCA (raspundere civila auto).

BCR Pensii organizeaza un brunch cu presa, ocazie cu care va fi prezentat procesul de consolidare realizat de companie in ultima perioada de timp.

• "The Future of Effective Communications" - un seminar tinut de James Miller, Head of International Planning, AMV BBDO, presedintele juriului Effie 2010 are loc la sediul IAA, de la ora 11.



Citeste si