21 Decembrie 2009

Piete volante cu produse traditionale, deschise in Bucuresti, in perioada 19-31 decembrie



Patru piete volante cu produse agroalimentare traditionale vor functiona zilnic in Bucuresti, in perioada 19-31 decembrie, intre orele 8.00-16.00, la initiativa Federatiei Agrostar si a Primariei Capitalei.
"Pietele volante vor functiona zilnic, astfel incat bucurestenii sa aiba posibilitatea sa se aprovizioneze cu produse proaspete pentru sarbatorile de iarna. In aceasta perioada, romanii vor produse autentice, romanesti si noi le oferim posibilitatea de a si le cumpara", a declarat presedintele Agrostar, Niculae Stefan, citat de NewsIn.

Producatorii pun la dispozitia cumparatorilor produse traditionale romanesti, branzeturi, carnati si produse din carne de oaie, porc si strut, tuica, palinca, vin, paine traditionala, cozonac, miere de albine, mere, pere si legume de sezon radacinoase, precum salata, ceapa si cartofi.

Pietele sunt amplasate in B-dul Unirii, Academia Militara, Str. Edgar Quinet si Damaroaia, strada Omului.

Astfel, pietele vor fi amplasate in Strada Edgar Quinet (intre Facultatea de Arhitectura si Universitatea Bucuresti), pe platoul din fata Academiei Militare, in Bulevardul Unirii ( intre Mircea Voda si Nerva Traian) si in strada Omului (Damaroaia).



Citeste si