Patru piete volante cu produse agroalimentare traditionale vor functiona zilnic in Bucuresti, in perioada 19-31 decembrie, intre orele 8.00-16.00, la initiativa Federatiei Agrostar si a Primariei Capitalei.
"Pietele volante vor functiona zilnic, astfel incat bucurestenii sa aiba posibilitatea sa se aprovizioneze cu produse proaspete pentru sarbatorile de iarna. In aceasta perioada, romanii vor produse autentice, romanesti si noi le oferim posibilitatea de a si le cumpara", a declarat presedintele Agrostar, Niculae Stefan, citat de NewsIn.

Producatorii pun la dispozitia cumparatorilor produse traditionale romanesti, branzeturi, carnati si produse din carne de oaie, porc si strut, tuica, palinca, vin, paine traditionala, cozonac, miere de albine, mere, pere si legume de sezon radacinoase, precum salata, ceapa si cartofi.

Pietele sunt amplasate in B-dul Unirii, Academia Militara, Str. Edgar Quinet si Damaroaia, strada Omului.

Astfel, pietele vor fi amplasate in Strada Edgar Quinet (intre Facultatea de Arhitectura si Universitatea Bucuresti), pe platoul din fata Academiei Militare, in Bulevardul Unirii ( intre Mircea Voda si Nerva Traian) si in strada Omului (Damaroaia).
Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri