Sase proiecte in valoare totala de peste 250 de milioane de lei au primit, joi, avizul favorabil al Comitetului Regional de Evaluare Strategica si Corelare Nord-Vest urmand sa fie propuse spre finantare Autoritatii de Management POR de la Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor.
Comitetul Regional de Evaluare Strategica si Corelare (CRESC) Nord-Vest s-au reunit, joi, in sedinta, la sediul Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, pentru prima oara in noua componenta rezultata in urma alegerilor locale.

Membrii Comitetului au evaluat strategic sase proiecte depuse spre finantare prin POR pe axa 2 – infrastructura de transport (doua proiecte), axa 3, domeniul 3.1 – infrastructura de sanatate (doua proiecte) si axa 5, domeniul 5.1 – patrimoniu cultural (doua proiecte), avand o valoare totala de peste 250 de milioane de lei.

Au primit aviz favorabil proiectele "Reabilitarea si modernizarea ambulatoriului Corp F - Hidroterapie al Spitalului Clinic de Recuperare, Cluj-Napoca", solicitant Consiliul Judetean Cluj, "Revitalizarea Cetatii Oradea in vederea introducerii in circuitul turistic.

Cetatea Oradea complex cultural turistic european – Etapa I", solicitant Municipiul Oradea, "Reabilitare traseu de drum judetean Baia Sprie (DN 18) Cavnic (DJ 184) - Ocna Sugatag (DJ 109F) - Calinesti (DJ 185) - Barsana (DJ 185)", solicitant Consiliul Judetean Maramures, "Restaurarea - refunctionalizarea cladirii muzeului de arta, Palatul Banffy din municipiul Cluj Napoca", solicitant Consiliul Judetean Cluj, proiectul "Reabilitare si Modernizare DJ 763 Sudrigiu-Pietroasa-Cabana Padis, Km 0+000 – 13+100 – 19+650 – 35+100 L=28,550 km, judetul Bihor", solicitant Consiliul Judetean Bihor, respectiv "Reabilitare si Modernizare corp policlinica ambulatoriu la spitalul clinic municipal Dr. Gavril Curteanu – Corp B Oradea", solicitant Municipiul Oradea.

CRESC este un organism fara personalitate juridica, avand ca principale atributii evaluarea gradului in care proiectele finantate prin POR pot contribui la atingerea obiectivelor strategiilor de dezvoltare a regiunilor, precum si corelarea, la nivel regional, a proiectelor finantate din fonduri publice.
Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri