Vicepresedintele Avon Angela Cretu a fost numit director general al Avon Rusia, in cadrul celei mai ample reorganizari a conducerii companiei americane de vanzari directe de produse cosmetice de dupa 2005.
Cretu lucreaza la Avon din 1999 si a avansat rapid pana la functia de director general al Avon Romania, devenind apoi sefa operatiunilor grupului in zece tari din sud-estul Europei.

Ulterior, Cretu a preluat functia de vicepresedinte in domeniul inovatiilor in modelul de afaceri (business model innovation), in cadrul biroului din New York.

In cadrul reorganizarii, Avon repozitioneaza cele sase divizii comerciale in doua grupuri, pentru piete dezvoltate si pentru piete in dezvoltare, se arata intr-un comunicat al Avon, citat de Mediafax.

"Avon continua sa aiba oportunitati semnificative de dezvoltare, in portofoliul sau geografic", a declarat Andrea Jung, presedinte si director general al grupului.

Ea a aratat ca obiectivul reorganizarii este folosirea acestor oportunitati prin reasezarea membrilor talentati din conducere si noi angajari strategice.

Profitul net al Avon Products a scazut anul trecut cu 3%, la 606,3 milioane dolari, dar vanzarile au urcat cu 6%, la 10,7 miliarde de dolari.

Grupul Avon este cel mai mare furnizor direct de produse cosmetice la nivel mondial.

Jurnalistii wall-street.ro iti recomanda articolul New York-ul, prin ochii Angelei Cretu, cel mai tanar vicepresedinte din istoria Avon


Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri