17 Decembrie 2010

MedLife are un nou director medical



Operatorul de servicii medicale private MedLife l-a numit pe doctorul Mihai Ciochinaru in functia de director medical al companiei. Reprezentantii MedLife nu au dorit sa mentioneze numele celui inlocuit de Ciochinaru, dar au precizat ca a ramas in cadrul companiei.

Printre obiectivele noului manager se numara extinderea gamei de servicii medicale in vederea dezvoltarii complexitatii actului medical, optimizarea relatiei pacient - medic, precum si eficientizarea activitatii in toate departamentele medicale.

Albsolvent al Facultatii de Medicina Generala "Carol Davila", din Bucuresti, Ciochinaru s-a specializat in mai multe domenii medicale. Este medic primar de medicina interna si hematologie sii rezident in oncologie medicala anul IV.

Are o expertiza de 30 de ani in sectorul medical, iar cea mai mare parte a carierei a petrecut-o in cadrul Spitalului Universitar Militar Central unde, timp de 15 ani, a condus sectia de Hematologie Clinica si Oncologie.

Mihai Ciochinaru a este menmbru al unor organizatii profesionale recunoscute in domeniul medicale precum European Hematology Association si European Society for Medical Oncology.



Citeste si