Gefco Romania, companie ce opereaza servicii de logistica, a fost ales de Kiabi ca partener in contextul extinderii operatiunilor pe plan local.
Gefco a preluat organizarea fluxurilor de transport de marfa de la centrul de consolidare Kiabi din Lille, Franta catre depozitul Gefco din Bucuresti.

Dupa primirea bunurilor in depozit, echipele Gefco expediaza marfa care trebuie sa ajunga in magazinele din Romania localizate in Bucuresti si Constanta.

Datorita retelei Gefco Romania, termenul de livrare aprobat si respectat este de 72 de ore de la momentul incarcarii marfurilor pana la livrarea catre destinatia finala.

Kiabi este o companie de retail in domeniul textil. Infiintata ca o mica societate comerciala in nordul Frantei in anul 1978, a devenit, trei decenii mai tarziu, un punct de referinta pe piata textilelor. Kiabi insumeaza astazi 381 de magazine in Europa, dintre care cinci in Romania.
Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri