MedLife a deschis Centrul de Excelenta in Gastroenterologie, specializat in diagnosticarea si tratarea tuturor afectiunilor aparatului digestiv, dar si anexelor acestuia, ficatul si pancreasul, in urma unei investitii de 500.000 de euro.
Centrul de Excelenta in Gastroenterologie a fost deschis ca unitate distincta in cadrul Hyperclinicii MedLife Favorit.

Compania stimeaza un numar mediu de 400-500 pacienti pe luna si de aproximativ 6.000 de pacienti pe an, urmand ca veniturile generate de acest Centru sa reprezinte o pondere importanta in cadrul bugetului estimat pentru Hyperclinica MedLife Favorit.

Aparatura medicala disponibila in cadrul Centrului include un endoscop Olympus Extera CV 160, un colonoscop Olympus Extera CV 160, un ecograf Siemens cu posibilitati de examinare Doppler si tehnologia PILLCAM SB2 cu Videocapsula - cel mai performant sistem de endoscopie non-invaziva.

”Cu toate ca in afacerea noastra mizam pe conceptul unic de servicii integrate reprezentat de Hyperclinicile MedLife, cererea mare pe care o inregistram pentru anumite specialitati ne-a determinat sa continuam investitiile si pe segmentele de nisa prin extinderea retelei de centre specializate pe diverse afectiuni”, a declarat presedintele Consiliului de Administratie al MedLife, Mihai Marcu.

MedLife, prezenta pe piata din Romania din 1996, isi desfasoara activitatea in patru Hyperclinici din Bucuresti si din tara, cinci laboratoare proprii de analiza, cate un centru medical in Cluj-Napoca, Arad, Brasov, Ploiesti si Navodari, si in colaborare cu peste 110 de clinici medicale partenere din toata tara.

De asemenea, MedLife detine Life Memorial Hospital, investitie de peste 12 milioane de euro.

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri