4 Septembrie 2009

Carrefour reincarca telefoanele mobile la casele de marcat



Retailerul francez Carrefour, care opereaza pe plan local o retea de 22 de hipermarketuri si 24 de supermarketuri, a lansat un serviciu de reincarcare telefonica pentru telefoanele mobile direct de la casele de marcat.
Serviciul, valabil pentru retelele Orange, Vodafone, Cosmote si Zapp, este disponibil in toate hipermarketurile retelei incepand cu 1 septembrie 2009, acesta inscriindu-se in "demersul strategic Carrefour de a oferi totul sub acelasi acoperis". Valorile minime de reincarcare electronica sunt de 4 euro pentru Orange, Vodafone, Zapp si de 3 euro pentru Cosmote. Cele maxime disponibile sunt de 20 euro pentru Orange, Vodafone si de 15 euro pentru Cosmote si Zapp, se mentioneaza intr-un comunicat de presa emis de companie.

Implementarea sistemului pentru a acorda clientilor nostri acest nou serviciu a fost posibila prin solutia de reincarcare electronica Epay. Aceasta a fost implementata in toate hypermarketurile Carrefour si permite vanzarea codurilor de reincarcare preplatite ale tuturor operatorilor de telefonie mobila din Romania direct la casa de marcat, au mai precizat oficialii companiei. Vanzarea codurilor de reincarcare se face prin scanarea unui cod de bare, similar cu vanzarea oricarui alt produs, tiparirea tichetului ce contine codul de reincarcare efectuandu-se dupa inchiderea bonului fiscal, pe imprimanta casei de marcat.




Citeste si