Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) lanseaza la vanzare un pachet de 69,271% din capitalul social al S.C. Trocadero S.A. Bucuresti, adica 175.022 actiuni detinute de stat, pentru care va organiza o licitatie cu strigare in 27 august.
Intre bunurile pe care le are Trocadero sunt si cateva restaurante cu specific frantuzesc.

Pretul de pornire al licitatiei este de 44 lei/actiune, iar pachetul de actiuni oferit la vanzare este de 7.700.968 lei. Participantii la licitatie, potentialii cumparatori, sunt avertizati ca AVAS recomanda ca procedura de licitatie sa se desfasoare in mod competitiv, conform NewsIn.

Pentru participarea la licitatie este obligatorie cumpararea Dosarului de Prezentare (in valoare de 1.056 lei + TVA), depunerea Taxei de participare la licitatie, de 770 lei + TVA, si depunerea Garantiei de participare, de 87.511 lei, conform cerintelor din Dosarul de Prezentare.

Documentele de Participare se vor depune in plic sigilat, cel mai tarziu cu o zi lucratoare inainte de data fixata pentru inceperea licitatiei cu strigare, respectiv pana in data de 26 august 2009, ora 12.00, acest termen fiind termen de decadere, cand vor fi deschise plicurile cu documentele de participare la licitatie.

Verificarea si analizarea documentelor de participare la licitatie se va face pana in data de 27 august 2009 ora 11.00, cand se va intocmi si afisa lista ofertantilor acceptati.

Trocadero Bucuresti are urmatoarea structura a actionariatului: AVAS (69,271%), persoane fizice si juridice (25,20%) si SIF Muntenia (5,529%). Societatea are cu capital social de 631.652,5 lei si activeaza in domeniul restaurantelor.


Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri