10 Februarie 2009

900 de salariati ai ArcelorMittal Hunedoara, trimisi in concediu pana la 15 martie

Aproximativ trei sferturi dintre salariatii de la ArcelorMittal Hunedoara au fost trimisi in concediu, de luni, din cauza unor lucrari de investitii.

Directorul general al ArcelorMittal Hunedoara, Remus Patan, a afirmat ca, incepand de luni, doar un sfert din salariati combinatului vor merge la lucru. Ceilalti vor fi in concediu timp de o luna si o saptamana.

”Avem lucrari la Otelaria Electrica nr. 2, pentru un nou sistem de evacuare a zgurii, motiv pentru care trei sferturi dintre cei 1.200 de angajati ai combinatului merg in concediu de odihna, unii si cu plata a 75%. Investitia se va derula intre 9 februarie si 15 martie. Lucram la o evacuare a zgurii, astfel ca sa nu se mai produca acele bubuituri in oras, ca sa numai deranjam populatia. Este vorba de o investitie de mediu”, a declarat Remus Patan, citat de NewsIn.

De la inceputul lunii decembrie 2008 si pana pe 8 ianuarie 2009, salariatii de la ArcelorMittal Hunedoara au fost trimisi in concediu de odihna, pe fondul scaderii comenzilor catre combinat.



Citeste si