2 Octombrie 2008

ButanGas vizeaza afaceri de peste 100 mil. euro in 2008



Compania ButanGas Romania estimeaza cresterea cifrei de afaceri pentru 2008 la peste 100 milioane euro, in crestere cu mai mult de 46% fata de cifra de afaceri din 2007, de 68,3 milioane euro, a declarat directorul general al ButanGas Romania, Florin Preda.

"Estimam ca cifra de afaceri a ButanGas Romania va depasi 100 milioane euro. Aceasta crestere se datoreaza atat volumelor crescute de gaz vandute, cat si pretului mai mare al gazului", a afirmat Florin Preda.

Compania ButanGas a inregistrat in 2007 o cifra de afaceri de 68,3 milioane euro, in crestere cu 20% fata de anul precedent si un profit operational de 1,4 milioane euro.

Potrivit estimarilor companiei, cota de piata in 2008 pe cele trei segmente este de 14% pentru butelii, 34% pentru mic vrac si 18% pe piata de autogas, ButanGas acoperind astfel 18% din piata autohtona de GPL, potrivit NewsIn.

S.C. ButanGas Romania S.A. face parte din ButanGas Grup, unul din liderii europeni in distributia de gaz petrolifer lichefiat (GPL) pentru uz casnic si industrial. ButanGas Grup isi deruleaza activitatea in zece tari din Europa si din nordul Africii. In acest moment, S.C ButanGas Romania S.A. opereaza la nivel national si detine singurul terminal maritim de GPL din Romania, la Midia Navodari.



Citeste si