Compania de training Trend Consult lanseaza pe piata patru firme de training specializate: Lime, Etro, Sales Academy si Eagles Flight Central Europe.
Prima dintre companiile lansate de Trend Consult se numeste Lime si este dedicata programelor de Customer Care, modalitatilor de creare a unei relatii cu clientul, atat cel extern cat si cel intern. Echipa este formata din consultanti cu o experienta de peste sapte ani in domeniu.

Cea de a doua firma de training, Etro, ofera servicii de consultanta si e-learning reprezentand raspunsul la nevoile noi ale unei piete mai mature. Etro „conecteaza” toate resursele de invatare existente in Grupul Trend Consult, pe piata de training din Romania si nu numai, pentru a livra programe fluente si continue de invatare.

Eagle’s Flight Central Europe, a treia companie lansata de Grupul Trend Consult, ine cu cea mai extinsa oferta de programe pentru invațare experientiala din Romania, in timp ce Sales Academy este prima academie de vanzari din Romania ce isi propune sa creeze prima scoala completa de vanzari din Romania.

Trend Consult este o companie fondata in anul 2000 cu capital romanesc integral. Grupul Trend Consult s-a infiintat in 2007 si numara in prezent 10 consultanti, 2 trainee si 5 persoane care ofera asistenta.

In anul 2006 Trend Consult a inregistrat o cifra de afaceri de 380.000 de euro, in crestere cu 30% fata de anul precedent. Pentru 2007, estimarile grupului se ridica la aproximativ 1.000.000 de euro.

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri