Producatorul de usi de garaj si usi industriale MCA Grup estimeaza o cifra de afaceri de circa opt milioane euro pentru anul in curs si isi propune extinderea spatiului de productie si depozitare prin construirea unor noi facilitati in suprafata de 3.300 metri patrati in apropierea Bucurestiului.
MCA Grup isi propune totodata pentru 2007-2008 si consolidarea pozitiei pe piata din Romania prin deschiderea de noi reprezentante in Timisoara si Cluj. MCA Grup a inregistrat in 2006 o cifra de afaceri de 4,5 milioane euro.

Reteaua de distributie a produselor MCA este formata din aproximativ 600 de distribuitori. MCA detine un procent de 20% din piata de usi de garaj si 25% din cea de rulouri pentru ferestre si plase impotriva insectelor. Compania a inregistrat o productie de peste 2.000 de usi de garaj si usi industriale in 2006, circa 3.600 de rulouri pentru ferestre si 4.200 plase impotriva insectelor.

MCA Grup produce si comercializeaza usi de garaj, usi industriale, usi de garaj tip rulou, rulouri pentru ferestre, plase anti-insecte, rampe de egalizare, burdufe izotermice, usi antifoc si multifunctionale, usi rapide, usi de interior si siguranta. Compania ofera deasemenea si servicii de montaj, consultanta tehnica si service specializat.
Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri