După mai puțin de o lună de la lansarea pre-vânzării Pepe Unchained a reușit să adune 3 milioane de dolari, iar cea mai interesantă parte este că acesta continuă să atragă investiții semnificative pe zi ce trece.

Această nouă criptomonedă meme, care promite să-l facă din nou popular pe Pepe, atrage în medie aproximativ 1 milion de dolari în fonduri noi săptămânal. Se așteaptă ca investițiile inițiale să se dubleze în săptămânile următoare, deoarece primii contributori mizează pe depășirea predecesorului său, Pepe ($PEPE).

CUMPĂRĂ PEPE UNCHAINED

$PEPE este vedeta memecoin-urilor în acest an, conducând din primul trimestru cu o rentabilitate uimitoare de 1.235% pentru investitorii timpurii. Pe de altă parte, potențialul acestei criptomonede noi este unul mare. Are toate șansele de a egala și chiar de a depăși succesul proiectului $PEPU.

Acesta este îmbunătățit cu tranzacții mai rapide și mai ieftine datorită propriului său blockchain Layer 2 pe Ethereum. Prețul actual al pre-vânzării pentru tokenul său nativ, $PEPU, este de 0.0084261 dolari, însă va crește foarte rapid în scurt timp.

Investitorii își pierd interesul pentru $PEPE - e momentul perfect să-l ia în considerare pe $PEPU

Sfera memecoin-urilor a crescut cu 3,7% în ultimele 24 de ore, în timp ce piața de criptomonede noi oferă un strop de speranță după o lună lungă de pesimism.

În timp ce unele memecoin-uri nu mai pierd din valoare, multe criptomonede noi din 2024 își pierd din strălucire, în special $PEPE.

De la rezultatul maxim de 0,00001718 dolari înregistrat, acesta a scăzut cu 46% și a pierdut 26,8% doar în ultimele două săptămâni.

Dar nu se oprește aici. Datele de la Coinalyze arată o scădere a interesului pentru contractele sale futures, indicând o pierdere a interesului pentru tranzacționarea acestora, majoritatea pozițiilor fiind acum închise.

Mai mult decât atât, există rate negative de finanțare care persistă încă din luna iunie. Asta înseamnă că pozițiile short (cei care pariază pe scădere) plătesc pozițiile long, ceea ce creează o imagine pesimistă pentru $PEPE.

Pentru a complica și mai mult situația, un deținător cu o cantitate mare de criptomonede a transferat recent 9 trilioane de tokenuri $PEPE către Bybit, al doilea cel mai mare exchange centralizat din lume. Acest transfer masiv adaugă incertitudine în sfera de criptomonede noi și poate fi interpretat ca o posibilă vânzare importantă, ceea ce ar putea afecta prețul $PEPE.

Pepe nu trebuie să aparțină Ethereum, îi este predestinat să fie liber

Entuziaștii criptomonedelor probabil și-au dat seama deja că $PEPE devine depășit.

Este lent și costisitor în tranzacționare. De fapt, valul de interes al acestei criptomonede noi a creat chiar și neplăceri pentru traderii Ethereum. În perioada în care $PEPE câștiga popularitate și atingea prețuri maxime în martie, prețul median al gazului pe Ethereum a crescut brusc la cel mai ridicat nivel din ultimul an (82.9 gwei).

Fiind pe Ethereum înseamnă că proiectul rămâne limitat din cauza constrângerilor Layer 1. Din fericire, versiunea îmbunătățită a platformei Pepe a venit în ajutor.

Pepe Unchained reprezintă libertatea - un concept pentru care Matt Furie nu ar scăpa de Pepe - deoarece permite mai multe tranzacții la tarife mai mici.

Propriul Layer 2 al Pepe Unchained pe Ethereum îl ajută să realizeze acest lucru. Noul chain poate aduce, de asemenea, o nouă economie capabilă să lanseze criptomonede noi în domeniile NFT-urilor, DeFi, GameFi și chiar AI.

Aproximativ 27 de milioane de tokenuri suplimentari au fost mizați, cu randamente încă ridicate de 616%

Aproximativ 27 de milioane de $PEPU au fost mizați în plus, cu randamente încă ridicate la 616%.

În timp ce interesul pentru tranzacționarea cu $PEPE a scăzut semnificativ, opusul este valabil pentru $PEPU, unde investitorii sunt din ce în ce mai optimiști cu privire la viitorul său.

Pe lângă rezultatul de peste 3 milioane de dolari, a existat o creștere notabilă a investițiilor pe termen lung, cu mai mulți investitori care își blochează tokenurile $PEPU.

Luni, 232 de milioane de tokenuri au fost mizate, cu încă 27 de milioane de $PEPU adăugate, evaluate la aproximativ 225.000 de dolari în baza prețului curent de pre-vânzare.

În consecință, APY a scăzut ușor la 616%, ceea ce este încă suficient de semnificativ pentru a aduce randamente lunare de aproximativ 51% pentru noii investitori.

Recenta etapă de finanțare și încrederea crescândă a investitorilor reflectată în tokenurile mizate l-au determinat pe Jacob Crypto Bury, un influencer YouTube de seamă cu peste 41.000 de abonați, să sugereze că Pepe Unchained ar putea cunoaște o creștere de 100 de ori.

Pentru ca investitorii să se alăture unei dintre cele mai bune pre-vânzări și pentru a fi printre cei care văd potențialul acestei criptomonede noi, aceștia trebuie să acceseze site-ul Pepe Unchained, conectându-și portofelul și schimbând $PEPU cu ETH, USDT sau BNB. Se acceptă și carduri de credit.

Doar 1,6 miliarde de tokenuri sunt disponibile în pre-vânzare și se vând rapid. Faza următoare este setată să vândă aproximativ 400 de milioane de tokenuri, așa că investitorii trebuie să se grăbească pentru a deține unul din cele mai bune criptomonede noi.

Pentru asigurarea unei dezvoltări organice, contractul inteligent al Pepe Unchained a fost supus la două audituri realizate de Coinsult și SolidProof, asigurând integritatea codului său.

Material publicitar oferit de Finixio

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri