12 Iulie 2024

Romanian: InfoCert lansează LegalInvoice, platforma de e-facturare care simplifică viața antreprenorilor



InfoCert, lider european în furnizarea de servicii de încredere calificate (QTSP), anunță lansarea LegalInvoice în România, soluția e-facturare menită să îmbunătățească modul în care companiile își gestionează procesele administrative. Lansarea face parte dintr-o strategie de expansiune în mai multe țări, inițiativa reflectând angajamentul InfoCert de a sprijini digitalizarea și eficientizarea proceselor de facturare la nivel global, adaptând soluția la specificul fiecărei piețe.

Proiectată pentru a fi accesibilă tuturor utilizatorilor, LegalInvoice dispune de o interfață intuitivă, care simplifică gestionarea facturilor, economisind timp și reducând erorile. Această abordare își propune să asigure utilizarea eficientă chiar și de către cei cu mai puține cunoștințe tehnice, contribuind la creșterea productivității și optimizarea operațiunilor zilnice.

Într-un mediu legislativ dinamic, LegalInvoice asigură conformitate deplină cu reglementările e-facturării din România și UE, inclusiv GDPR. Astfel, companiile se pot concentra pe creștere și inovare, având certitudinea că datele lor sunt protejate prin măsuri de securitate avansate.

Integrare și Automatizare

Pentru afacerile cu nevoie specifice LegalInvoice se integrează cu sisteme ERP și software de contabilitate. Automatizarea proceselor repetitive și eliminarea introducerii manuale a datelor minimizează erorile și maximizează eficiența operațională, permițând companiilor să se concentreze pe activitățile strategice.

Provocări antreprenoriale

Antreprenorii se confruntă frecvent cu provocări legate de gestionarea fluxului de numerar, asigurarea conformității și securitatea datelor. Astfel, LegalInvoice este proiectat pentru a simplifica aceste aspecte esențiale, oferind alerte automate pentru plățile scadente și îmbunătățind gestionarea cash flow-ului.

Platforma este scalabilă, adaptându-se nevoilor afacerii pe măsură ce aceasta evoluează, oferind soluții simple potrivite pentru întreprinderile mici, până la avansate pentru întreprinderile mijlocii și mari. În plus, oferă o varietate de funcționalități care facilitează operațiunile pe întregul proces de achiziție.

Cu planuri de prețuri competitive, LegalInvoice dispune de o gamă largă de funcționalități, fără a compromite bugetul, devenind astfel o soluție accesibilă indiferent de dimensiunea afacerii

Simplificarea operațiunilor, asigurarea conformității, precum și instrumentele financiare avansate, fac din LegalInvoice de la InfoCert o soluție completă care împuternicește companiile românești să gestioneze eficient procesele de facturare, astfel încât să permită antreprenorilor să se concentreze pe ceea ce contează cu adevărat: creșterea și dezvoltarea afacerii.

Pentru mai multe informații și pentru a vedea cum poate LegalInvoice să îți transforme afacerea, vizitează website-ul.



Citeste si