Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care grupul belgian SD Worx People Solutions NV intenționează să preia Romanian Software, companie care activează pe piața de software în domeniul resurselor umane.

SD Worx People Solutions NV este un furnizor de soluții software inteligente, destinate componentei de resurse umane, în special pentru gestionarea și salarizarea personalului companiilor la nivel global.

Romanian Software S.R.L. este o companie de tehnologie care furnizează servicii software de organizare și gestionare eficientă a forței de muncă, activă pe piața din România. În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal. Decizia va fi publicată pe site-ul autorității naționale de concurență, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial, anunță instituția.

Romanian Software a fost fondată în 2002 de către frații Victor și Adrian Dragomirescu. În prezent, compania se numără printre cei mai mari furnizori de soluţii software şi servicii pentru domeniul resurselor umane. Produsele lansate de companie contribuie la automatizarea proceselor consumatoare de timp din companii.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri