Primark, retailerul internațional de modă, va inaugura pe data de 7 august cel de-al treilea magazin din România, primul din partea de vest a țării, situat în proiectul mixt Iulius Town Timișoara.

Primark Timișoara se va deschide pentru clienți miercuri, 7 august, la ora 10, în plin sezon estival și chiar înainte de sezonul aglomerat al începerii școlii din toamnă.

Această deschidere vine la un an și jumătate după ce retailerul a intrat în România cu primele două magazine în ParkLake Shopping Centre și, respectiv, AFI Cotroceni, București.

Inaugurarea marchează un moment important pentru Primark, retailerul continuându-și planurile ambițioase de extindere în Europa Centrală și de Est.

Noul magazin va crea peste 150 de locuri de muncă pentru economia locală din Timișoara, mai multe posturi part-time și cu normă întreagă fiind încă disponibile. Printre oportunitățile de angajare se află roluri de asistent de retail, precum și alte posturi de conducere. Mai multe informații sunt disponibile găsiți AICI.

Primark Timișoara se va întinde pe o suprafață de 3.200 de metri pătrați la primul etaj al centrului comercial, oferind clienților cele mai recente tendințe în materie de modă, precum și produse esențiale de zi cu zi în materie de îmbrăcăminte pentru femei, bărbați, copii, frumusețe și articole pentru casă.

De asemenea, magazinul va comercialza și produse sub marca Primark Cares, în continuă creștere. Primark se angajează să ofere îmbrăcăminte mai durabilă la prețuri accesibile pentru toată lumea. În prezent, 55% din hainele Primark sunt realizate folosind materiale reciclate sau materiale provenite din surse sustenabile, iar retailerul s-a angajat să atingă pragul de 100% până în 2030.

„Suntem încântați să anunțăm că în această vară vom întâmpina primii clienți în Primark Timișoara. Este o etapă importantă în planurile noastre de extindere în ECE și o inaugurare mult-așteptată pentru România. Știm că mulți locuitori din zona Țimișoarei au descoperit deja brandul nostru în urma călătoriilor în străinătate sau, mai recent, în capitală și ne bucură că această inaugurare va aduce brandul Primark mai aproape de ei. De asemenea, aștept cu nerăbdare să ne mărim echipa Primark din România”, Maciej Podwojski, Director ECE, Primark.

Primark(Sursa foto: Primark România)

Europa Centrală și de Est (ECE) este o regiune de creștere importantă pentru Primark. Retailerul a deschis recent primul magazin în Ungaria, care este cea de-a șasea piață a Primark în Europa Centrală și de Est (ECE), unde operează în prezent 13 magazine.

„Primark este unul dintre brandurile populare pe care clienții noștri îl așteptau de multă vreme și ne bucurăm că, peste puțin timp, vom putea să îi urăm, în sfârșit, bun venit în Iulius Town Timișoara! Este o premieră valoroasă pentru portofoliul IULIUS și suntem mândri că Primark a ales proiectul nostru mixt din vestul țării pentru inaugurarea primului său magazin din afara Capitalei”, Oana Diaconescu, Head of Leasing IULIUS a precizat:

Pe lângă Timișoara, Primark va mai deschide alte două magazine în regiune în cursul acestui an, cu locații în Bydgoszcz, Polonia, și o a doua locație în Praga, Republica Cehă.

Sursa foto: Primark România

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri