Nikon, lider global în domeniul tehnologiei foto-video, este mândru să anunțe lansarea noului aparat foto full-frame, considerat cel mai performant din gama lui: Nikon Z6III.

Acest nou aparat de la Nikon oferă caracteristici comparabile cu cele ale topurilor de gamă Nikon Z8 și Z9, la un preț mult mai accesibil, fiind destinat fotografilor și videografilor care își doresc să obțină performanțe profesionale fără a face compromisuri în ceea ce privește tehnologia și portabilitatea.

Printre caracteristici principale ale Nikon Z6III se numără următoarele: un senzor CMOS Partially Stacked (primul din lume) de 24.5 megapixeli. Acest senzor oferă o calitate incredibilă a imaginii, cu un dynamic range impresionant și o fidelitate a culorilor excepțională.

Are o rată de fotografiere și înregistrare video fenomenală, până la 120 fps pentru fotografii și 240p pentru video, capturând fiecare moment decisiv cu o claritate uimitoare. Vizorul electronic de înaltă rezoluție, unic în lume, EVF de 5760K cu luminozitate de până la 4000 nits și gamă de culori DCI-P3, oferind o vizualizare vibrantă și precisă în orice condiții de iluminare. Moștenit de la modelele Z8 și Z9, puterea procesorului EXPEED 7 oferă performanțe remarcabile în procesarea imaginii și viteza de autofocalizare.

Sensibilitate AF de -10EV și urmărirea subiectului moștenită de la Z8, garantează precizie chiar și în condiții de lumină scăzută. Stabilizarea VR cu 8 trepte integrata direct în corpul camerei, asigurând imagini clare și stabile. Toate acestea cu o greutate de doar 750g și etanșare completă, funcționând la temperaturi de până la -10°C, ideală pentru orice aventură creativă.

În plus, Nikon Z6III aduce o serie de inovații unice, inclusiv un mod de pre-release capture care permite surprinderea momentelor înainte de apăsarea declanșatorului, și controlul avansat al culorilor în NX Studio, oferind posibilități creative nelimitate.

Este ideal pentru videografi, cu înregistrare RAW 4K și 6K direct în camera și înregistrare slow-motion la 10x datorită video 240p. Deține port audio Line-in pentru sunet de calitate profesională și suportă codecuri diverse: N-RAW, ProRes RAW HQ, ProRes 422 HQ, H.265 (HEVC) și H.264 (AVC). In plus există opțiunea de sincronizare de timecode între multiple camere pentru fluxuri de lucru optimizate.

Nikon Z6III va fi disponibil la toți distribuitorii autorizați Nikon din România. Pentru detalii suplimentare despre prețuri și opțiuni de achiziție contactați distribuitorii autorizati Nikon Romania aici: www.nikonisti.ro.

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri