Pe 18 iunie e Royal Passport Day la Sabon, care aduce reduceri de până la 40% la cosmeticele producătorului israelian.

Clubul Royal Passport e biletul de acces la ofertele propuse de Sabon, iar cardul de membru poate fi achiziționat contra sumei de 20 de lei.

Iată care sunt beneficiile deținătorilor cardului de membru:

  • Membrii clubului se bucură de un discount constant, de 10%, pentru orice achiziţie.
  • În fiecare lună, SABON alege un produs - produsul lunii - de care membrii clubului Royal Passport pot beneficia la un preţ special.
  • Posesorii de Royal Passport Card au parte de cadouri speciale pentru ziua de naştere.
  • Membrii clubului Royal Passport Card au acces la noile colecții cu 48 de ore înainte de lansarea lor oficială și pot achiziționa produsele cu 10% discount.
  • Pentru cumpărături de minimum 500 de lei, deținătorii de Royal Passport Card beneficiază de un produs gratuit full size.

Sabon are în vedere deschiderea a cel puțin trei puncte de vânzare noi atât în București, cât și în celelalte orașe importante, alături de consolidarea rețelei existente de magazine.

”O parte esențială a planurilor Sabon este îmbunătățirea continuă a gamei de produse, cu un accent deosebit pe ingrediente naturale și ecologice, dar și pe ambalaje prietenoase cu mediul înconjurător. În acest sens, se vor lansa noi produse atât prin colecțiile în ediție limitată, iar clienții loiali sunt deja obișnuiți cu acestea, dar și prin extinderea unor game existente”, a declarat Cristina Ivasuc, Country Manager Sabon România.

Printre noile produse adăugate în gama existentă se numără un balsam pentru ochi cu trandafiri, certificat ECOCERT, destinat îngrijirii tenului sensibil și pretențios. De asemenea, exfoliantele de corp au fost recreate și reformulate, pentru a oferi o experiență îmbunătățită de îngrijire a pielii. Noua generație de scruburi conține mai mult magneziu și potasiu, împreună cu ingrediente 94% biodegradabile, uleiuri botanice organice și sare de la Marea Moartă 100% naturală. Aceste produse nu conțin pesticide și sunt formulate pentru a răspunde celor mai exigente standarde de calitate și sustenabilitate.

De asemenea, cea mai mare comandă din 2023 a fost de 9.400 lei, în preajma sărbătorilor de iarnă.

În anul 2023, SABON România a înregistrat o cifră de afaceri impresionantă, apropiindu-se de un total de 9 milioane de euro, vânzările online reprezintând o pondere stabilă de 30% din total.

Sursa foto: Sabon România

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri