Pe data de 13 iunie, wall-street.ro i-a adunat laolaltă și i-a premiat pe acei lideri din România care au înțeles cât de importantă este tranziția către o lume în care inteligența artificială îți va fi partener și va colabora cu tine la succesul afacerii tale. În cadrul evenimentului „CEO's Gala - Leadership in the Age of AI”, s-a discutat și despre oportunitățile și provocările pe care această schimbare susținută de noile tehnologii le aduce în fața antreprenorilor.

Ediția a treia a CEO's Gala și-a propus să exploreze, alături de șefi de companii românești, dar și cei care coordonează activitatea de la noi a unora dintre cele mai cunoscute multinaționale, subiectul care este pe buzele tuturor în ultima perioadă: inteligența artificială. Mulți deja o folosesc, fie în aplicații interne, fie pentru a le ușura viața cliențiilor, în timp ce alții așteaptă și următorul pas, următoarea evoluție a AI-ului generativ.

Iată, în ordinea urcării lor pe scena CEO's Gala, premianții evenimentului din acest an:

Danone - Oana Bejan, Country Leader

Ernst & Young - Bogdan Ion, Country Managing Partner EY România și Moldova

Unilever - Ramona Pârvescu, Head of Country & Head of CD Unilever South Central Europe

Libra Internet Bank - Cristina Voiconi, CEO

XTB - Irina Cristescu, General Manager XTB România

IPEC Alba Iulia - Cristian Covaciu, Co-fondator și acționar IPEC

Answear - Raluca Radu, Country Manager Answear România

Mastercard - Cosmin Vladimirescu, General Manager Mastercard România și Croația

Musette - Cristina Bâtlan, Fondatoare

Soflete - Marius Șoflete, Fondator Soflete.ro

Electrica - Alexandru Chiriță, CEO (a ridicat premiul Ana-Maria Dragomir, Expert Comunicare)

Evenimentul “CEO’s Gala – Leadership in the Age of AI” este organizat alături de Answear.ro, Mastercard, XTB, One United Properties, Transilvania Investments, Metro, De'Longhi, iMod Flowers, Sabon, Zoomserie, Domeniile Averești și Leonidas.

Sursa foto: Wall-Street.ro

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri