Retailerul Lidl vine în întâmpinarea clienților cu așa-numitele oferte săptămânale, practic o serie de produse aflate la reducere, care sunt reînnoite de la o săptămână la cealaltă.

Astfel, în săptămâna 17 - 23 iulie, Lidl are în această ofertă produse ale căror reduceri ajung până la 40%, după cum urmează:

Reduceri de 40%:

  • Ayran, al cărui preț ajunge, odată reducerea aplicată, la 1,79 lei
  • soluție curățare WC, cu înălbitor, al cărei preț final ajunge la 4,79 lei

Reduceri de 35%:

  • cremă de castane, al cărei preț final ajunge la 6,99 lei
  • croasant cu șuncă și cașcaval (2,39 lei)

Reduceri de 30%

  • unt de arahide (6,99 lei)
  • cârnați oltenești (7,69 lei)
  • amandină/savarină (6,99 lei)
  • Espresso Cremoso, cafea boabe (31,99 lei)

De asemenea, smântâna Pilos poate fi cumpărata săptămâna aceasta cu 26% reducere de la Lidl (10,99 lei), ca și laptele fabricat de aceeași firmă, în vreme ce șnițelul proaspăt din piept de curcan are reducere de 25% (11,99 lei). Sana de la Pilos are de asemenea reducere de 25%, la fel ca și aripioarele de pui.

Reduceri de 20%

  • Foitaj cu telemea (1,59 lei)
  • crenvurști de porc (12,79 lei)
  • orez cu bob mijlociu Camolino (5,19 lei)

Oferta completă din cadrul ofertei săptămânale Lidl 17-23 iunie poate fi consultată aici.

Companiile Lidl din România (Lidl Discount SRL, Lidl România SCS, Lidl România SRL și Lidl Imobiliare România Management SCS) au încheiat anul calendaristic 2023 cu o cifră de afaceri consolidată de peste 22,4 miliarde de lei net, un profit net de aproximativ 1 miliard de lei și investiții de peste 1 miliard de lei.

Oficialii Lidl spun că retailerul a plătit la bugetul de stat peste 2,2 miliarde de lei, o sumă de două ori mai mare decât profitul realizat.

Lidl face parte din grupul Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, Germania. Grupul deține și lanțul de retail Kaufland. Lidl operează în prezent peste 12.200 de magazine și peste 220 de centre logistice și depozite în 31 de țări.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri