Sezonul cald a început oficial, iar odată cu el apar și perioadele caniculare. În acest context, asigurarea unui mediu răcoros în locuință devine esențială. VELUX România, unul dintre cei mai importanți producători de ferestre de mansardă, oferă soluția perfectă, fără să fie nevoie de schimbarea ferestrelor. Rulourile exterioare parasolare opace VELUX pot reduce căldura care intră în mansardă cu până la 93%. Astfel, te poți bucura de o atmosferă plăcută, într-un spațiu confortabil și fără să mai fie nevoie de aer condiționat permanent.

De ce să alegeți protecția termică externă?

Produsele ce oferă protecție termică exterioară sunt concepute pentru a bloca razele soarelui înainte ca acestea să atingă ferestrele și să intre în încăpere, ceea ce le face incredibil de eficiente în reducerea temperaturilor interioare și în menținerea confortului în locuință. Rulourile exterioare parasolare opace blochează lumina și reduc zgomotele exterioare, creând o ambianță liniștită în care te poți relaxa și reîncărca. În completarea ferestrelor de mansardă VELUX, rulourile exterioare parasolare opace pot reduce temperaturile interioare cu până la 6,5 grade Celsius în timpul verii (1), eliminând, astfel, dependența de aerul condiționat. Astfel sunt ușor de montat, fără a fi nevoie de cabluri, și funcționează lin, rapid și silențios.

Economisești energie și îți îmbunătățești confortul

Prin reducerea nevoii de aer condiționat, soluțiile VELUX te ajută să economisești la facturile de energie, iar, în același timp, menții un spațiu răcoros și confortabil chiar și în lunile calde de vară.

Totodată, o casă sănătoasă are nevoie și de ventilația care să păstreze un aer curat în locuință. Cu ajutorul tehnologiei VELUX ACTIVE with NETATMO, care deschide automat ferestrele sau le închide, se menține un climat interior optim, asigurând, în același timp, și o ventilație eficientă.

Montaj fără probleme

Dacă până acum preocuparea principală era dificultatea montajului, cei de la VELUX au simplificat procesul pentru a fi mai ușor și neintrusiv. Iată ce trebuie să știți: rulourile exterioare pot fi montate chiar și după ce ferestrele au fost inserate în acoperiș. Iar dacă preferi ajutor din partea profesioniștilor, pentru rulourile exterioare parasolare opace, VELUX oferă servicii de montaj prin montatorii certificați pentru a se asigura că acestea se potrivesc perfect cu ferestrele tale.

De unde poți achiziționa

Soluțiile de protecție termică exterioară de la VELUX pot fi achiziționate de la distribuitorii autorizați și din magazinele online. Pentru o experiență optimă, vizitează site-ul oficial VELUX sau contactează distribuitorii autorizați pentru a explora întreaga gamă de produse și a găsi soluția ideală pentru locuința ta.


[1] Datele provin dintr-o simulare efectuată într-o cameră orientată spre sud, echipată cu două dintre cele mai vândute ferestre de mansardă VELUX GLL 61, dimensiunea MK06 (780 x 1178 mm), în perioada iulie-august 2023, în București. Studiul VELUX din 2023 a analizat impactul accesoriilor pentru ferestre în timpul verii.

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.
Setari Cookie-uri