Restaurantul Popeyes din Craiova, primul din zona Olteniei, a fost inaugurat în zona de food-court din ElectroPutere Mall.

Popeyes i-a așteptat pe cei care au ajuns la restaurant la ora deschiderii cu muzică live, iar la scurt timp după inaugurare, primii craioveni au gustat preparatele din întregul meniu disponibil în România.

"Craiova este un loc important pe harta României, iar deschiderea Popeyes în acest oraș a fost așteptată de toată lumea de când brandul a intrat pe piață, am văzut asta mai ales pe rețelele noastre de socializare”, a declarat Jakub Aleksandrowicz, director de marketing Popeyes Europa Centrală și de Est.

Prima persoană de la coadă, un tânăr din Craiova, a avut de altfel parte de o surpriză, acesta primind din partea Popeyes un voucher-cadou care-i oferă sandviș cu pui gratuit timp de un an.

Aceasta nu a fost însă singura surpriză, astfel că primele 100 de persoane de la coadă au primit un sandviș cu pui, gratis.

La doar doi ani de la deschiderea oficială a primului restaurant din România, Craiova devine cel de-al treilea oraș din România unde brandul este prezent, după București și Pitești.

Restaurantul din Craiova este de altfel primul restaurant Popeyes din Oltenia și zona de sud-vest a țării, expansiunea brandului făcând parte dintr-un plan mai ambițios al companiei de a se extinde în mai multe orașe și zone din România.

Produsele Popeyes se caracterizează prin felul de preparare a puiului, marinat timp de 12 ore și trecut printr-un blend de condimente Cajun, care definește stilul puiului preparat în Louisiana.

Fondat în New Orleans, Louisiana, în 1972, Popeyes aduce un meniu Cajun în stilul locului de proveniență, care include pui picant, sandvișuri cu pui, mâncăruri de pui și alte produse regionale.

Sursa foto: Popeyes

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri