IKEA Timișoara sărbătorește un an de la deschidere, în urma unei investiții de 60 de milioane de euro. În timpul scurs de la acel moment, pe 8 iunie 2023, magazinul a întâmpinat peste 1 milion de vizitatori, oferindu-le o gamă de 9.500 de produse de amenajare a locuinței.

Astfel, în primele 12 luni, magazinul a vândut 4 milioane de produse, a înregistrat 792.223 de tranzacții și aproximativ 35.500 de comenzi online.

În primul an de IKEA Timișoara, un număr de peste 68.000 noi membri IKEA Family s-au înregistrat, ceea ce echivalează cu unul din cinci locuitori ai orașului.

"Așteptăm cu nerăbdare să continuăm această călătorie și să sărbătorim împreună cu clienții noștri acest moment aniversar.", a comentat Nicoletta Muscinelli, Market Manager, IKEA Timișoara.

Primul an al IKEA Timișoara în cifre:

Un milion de vizitatori;
Peste 4 milioane de produse vândute;
792.223 tranzacții;
Peste 35.500 de comenzi online;
30.000 de produse au primit o nouă șansă la viață în cadrul Atelierului de Circularitate;
Un milion de chifteluțe suedeze vândute;
⦁ Au fost serviți 315.000 de hot-dogi;

De asemenea, Restaurantul Suedez IKEA, a înregistrat peste un milion de chifteluțe vândute și mai mult de 300.000 de hotdogi serviți.

Totodată, aproximativ 30.000 de produse au primit o nouă șansă la viață prin intermediul Atelierului de Circularitate.

Ziua aniversară în magazin pentru clienți

Cu ocazia aniversării de un an, zi care va fi marcată sâmbătă, 15 iunie, IKEA Timișoara a planificat o serie de activități în magazin dedicate clienților.

Astfel, pe tot parcursul zilei, vizitatorii vor avea parte de reduceri exclusive pentru o selecție de produse de mobilier de exterior, cadouri surpriză pentru primii 100 de vizitatori și articole cu preț redus la Atelierul de Circularitate.

De asemenea, clienții pot pleca cu o poză amintire alături de familie și prieteni, pot participa la activități interactive distractive, concursuri și pictură pe față pentru cei mici.

Festivitățile vor continua între 20 și 22 iunie cu IKEA Play Days Camp: un spațiu de joacă pentru copiii din Timișoara și împrejurimi, unde se vor întâlni și conecta de două ori pe zi alături de personajele Itsy-Bitsy și mascota IKEA, FABLER.

Pentru cei pasionați de muzică, Andra Gogan va găzdui un concert VIP programat pentru 20 iunie, între orele 17:30 - 19:30.

Sursa foto: Shutterstock / NP27

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri