UTILBEN s-a numărat printre cei mai mari expozanți în cadrul celei de-a doua ediții a festivalului CoBuild, un eveniment dedicat sectorului de utilaje și tehnologii de construcții. UTILBEN a dispus de o suprafață de aproape o mie de metri pătrați, în care au fost desfășurate atât utilaje, atașamente și piese de schimb, cât și concursuri pentru vizitatorii standului. Compania românească UTILBEN are o experiență de 18 ani în domeniul utilajelor agricole și de construcții, patru sedii și 120 de angajați la nivel național.

Anul acesta, vizitatorii standului UTILBEN au descoperit o gamă complexă de utilaje de construcții: echipamente Sunward, buldoexcavatoare Cukurova, stivuitoare telescopice Faresin, tractoare Kioti și pompe de beton Putzmeister. În plus, UTILBEN s-a prezentat cu o varietate de atașamente, de la brand-uri de renume internațional: tocător de vegetație Berti, tocător de crengi Forst, cupe de sortare și concasare MB Crusher, picoane Tecna, perii stradale Sima, freze de pământ G-Rake și braț tocător Femac.

CoBuild promovează inovația și privește spre viitor, astfel că la standul UTILBEN au fost expuse și echipamente electrice. Gama de utilaje electrice a fost compusă din următoarele: excavator, stivuitor telescopic, pompă de șapă și nacelă. Echipamentele electrice reprezintă un pas esențial pentru protejarea mediului înconjurător și a sănătății omenirii. În plus, acestea sunt ușor de operat, sunt nepoluante și sunt silențioase.

UTILBEN este unic importator al produselor Sunward în România. Utilajele Sunward sunt apreciate pentru randamentul crescut pe care îl asigură și pentru specificațiile tehnice de top. Vizitatorii standului UTILBEN s-au convins personal de calitățile utilajelor Sunward prin testarea mai multor excavatoare și miniîncărcătoare în Zona Demo a festivalului. Operatori profesioniști sau mai puțin experimentați au avut ocazia de a-și demonstra măiestria și de a testa performanțele utilajelor în condiții reale de lucru, chiar în cadrul festivalului.

Buldoexcavatoarele Cukurova prezentate la CoBuild sunt utilaje fiabile și de încredere pentru că au la interior componente premium: motoare Perkins, transmisii Carraro și ZF, pompe hidraulice Bosch și pompe de injecție John Deere. Cu peste 55 de ani de experiență în industrie, Cukurova este un producător de utilaje care a încheiat un parteneriat cu UTILBEN în scopul de a furniza buldoexcavatoare la un excelent raport calitate-preț și în condiții avantajoase de achiziție.

Brand-ul Faresin a fost reprezentat la CoBuild de stivuitoare telescopice diesel și electrice aflate în oferta UTILBEN. Stivuitorul telescopic Faresin 6.26 Full Electric a reprezentat atracția standului și a suscitat interesul unui număr impresionant de vizitatori, cu toții curioși de avantajele utilajelor electrice. Un alt stivuitor telescopic marca Faresin care a atras atenția publicului vizitator a fost modelul diesel 7.45, care ajunge la o înălțime maximă de ridicare de 7 metri.

Atunci când vorbim de calitatea fundațiilor și a construcțiilor din beton, spunem Putzmeister. Pompele de beton Putzmeister fabricate în Germania reprezintă un reper în construcții. UTILBEN a etalat la standul său pompa de beton Putzmeister P720, care are un design compact și oferă un flux neîntrerupt de turnare a betonului.

Tocătorul de crengi Forst a făcut și el senzație în Zona Demo. Acest atașament și-a demonstrat forța și performanțele într-o sesiune live de tocare a unor crengi și a impresionat publicul. Brand-ul Forst este un etalon în materie de eficiență și productivitate în operațiuni de toaletare. UTILBEN este unic importator în România al tocătoarelor Forst. Tot în Zona Demo, spectatorii au avut ocazia să vadă în acțiune și să testeze picoanele Tecna și cupa de concasare MB Crusher.

Ruben Marian, fondatorul și CEO-ul UTILBEN, s-a declarat încântat de cea de-a doua ediție a CoBuild și de însemnătatea acestui festival pentru industria de construcții din România.

Le oferim clienților noștri o gamă completă de servicii și îi ajutăm să-și dezvolte afacerile din domeniul construcțiilor prin intermediul utilajelor, tehnologiei și suportului constant. Afacerile sunt un transfer de încredere, iar pentru noi este important ca toți clienții noștri să poată experimenta în condiții reale de lucru utilajele și tehnologia pe care le oferim, așa cum este la CoBuild. Pentru noi, acest eveniment este o zonă importantă de relaționare, deoarece putem să creăm parteneriate de încredere care duc la realizarea de contracte și creează relații strânse de afaceri.”

UTILBEN oferă produse și servicii complete în domeniul utilajelor agricole și de construcții: achiziție, închiriere, mentenanță, service, piese și accesorii, finanțare, logistică. În plus, www.utilben.ro este cea mai mare platformă din România specializată în utilaje și accesorii, cu peste 30.000 de produse listate pe site.

Sursa foto: UTILBEN

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri