În doar 3 ani de activitate pe piața din România, Zbor24.ro a reușit să se afirme drept o companie de încredere, cu servicii de calitate adaptate tuturor necesităților călătorilor și să se extendă rapid la nivel internațional.

La data de 27 mai, agenția de Bilete de Avion Online, a celebrat primul său an de activitate pe piața din Italia, cu brandul volivolo.it.
Această realizare reprezintă nu doar începutul unei dezvoltări internaționale ambițioase, ci și garanția unui viitor de succes.

În decursul acestui an, compania s-a impus pe piața italiană prin servicii de calitate și atenție sporită la detalii - începând cu etapa inițială de consultare, până la cumpărarea propriu-zisă a celor mai avantajoase Bilete de Avion Online!

Această perioadă a fost marcată de realizări considerabile, precum: peste 200.000 de clienți mulțumiți, mai mult de 500 de grupuri deservite, mii de oferte avantajoase și destinații selecte!

Care este secretul unei afaceri de succes?! Servicii de înaltă calitate, echipă puternică, viziune clară, obiective realiste, evoluție constantă, loializarea clienților… sau poate toate împreună?

Află mai jos cum să câștigi încrederea publicului local și să te extinzi rapid la nivel internațional, direct de la fondatorii companiei Zbor24.ro - Victor Afteni și Ionel Gonța!

Ionel Gonța ne dezvăluie în exclusivitate viziunea companiei:

„Scopul nostru este să facem călătoriile cât mai accesibile și mai plăcute, motiv pentru care încercăm să ne extindem internațional în cât mai multe locații posibile. Cu o experiență de peste 15 ani în Republica Moldova, unde am devenit lideri pe piața națională, am decis treptat să ne valorificăm potențialul și în afara țării.
Lumea este prea mare, diversă și extraordinară pentru a nu fi explorată!”

Agenția se remarcă prin angajamentul său față de clienți, oferind servicii de calitate în procesul de rezervare și cumpărare a Biletelor de Avion Online. Echipa dedicată, formată din 30 de agenți profesioniști, este disponibilă 24/7 pentru a oferi suport și a soluționa orice problemă, indiferent de situație.

Cofondatorul Victor Afteni, accentuează importanța acestei realizări la nivel internațional:

„Vrem să le mulțumim tuturor clienților de pretutindeni pentru încrederea acordată și să-i asigurăm că vom continua să oferim servicii de cea mai înaltă calitate, atât pe Zbor24.ro, Zbor.md sau Volivolo.it, pentru ca fiecare călătorie să fie una memorabilă.”

Misiunea Zbor24.ro este să genereze emoții și experiențe noi prin călătorii, devenind începutul tuturor aventurilor. Compania se angajează să crească și să-și extindă prezența globală, oferind servicii de top în rezervarea și cumpărarea biletelor de avion online.

În caz că planifici o nouă călătorie, alege cea mai sigură companie de rezervare a Biletelor de Avion Online. Indiferent de destinație, Zbor24.ro este partenerul tău de încredere pentru un zbor plăcut.

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri