29 Mai 2024

Olea, un restaurant cu un nou concept culinar, se deschide în incinta JW Marriott Bucharest Grand Hotel după o investiție de 1,4 mil. euro



Olea, un restaurant cu un nou concept culinar, își deschide porțile în incinta JW Marriott Bucharest Grand Hotel, investiția totală în acesta fiind estimată la 1.4 milioane de Euro.

Inspirat de gastronomia Levantului și a Mediteranei, meniul Olea aduce în prim-plan Middleterranean Cuisine – o combinație de rețete tradiționale și reinterpretări, de la fructe de mare proaspete, stropite cu uleiuri de măsline și până la carnea condimentată cu o varietate de ierburi aromatice și condimente.

Printre preparate se numără Dip-ul de brânză feta cu fistic, Creveții în crustă de kataif, Adana kebab din vită Black Angus și oaie de Noua Zeelandă sau Cheesecake-ul cu baklava.

Locația în aer liber este amenajată astfel încât să amintească de grădina unei vile de vacanță de pe malul Mediteranei, iar spațiul dispune, de asemenea, de o zonă privată pentru evenimente - Grădina Olea.

"Suntem încântați să aducem Middleterranean Cuisine în București și să ne deschidem porțile pentru iubitorii de gastronomie", a declarat Nicolae Lică, Executive Chef în cadrul JW Mariott Bucharest Grand Hotel.

Hotelul JW Marriott Bucharest Grand Hotel are 402 camere, 12 săli de conferință (cu o suprafață totală de aprox 2000 mp) și 6 restaurante şi lounge-uri diverse.

De asemenea, hotelul mai are 6 restaurante, un centru de conferințe, o galerie de lux pentru cumpărături, cazino, spa și fitness.



Citeste si