21 Mai 2024

Oltenii vor avea parte de pui american. Primul Popeyes lansat în Craiova



La doi ani de la deschiderea oficială a primului restaurant din România, americanii de la Popeyes lansează primul restaurant din Oltenia, în Craiova. Deschiderea oficială va avea loc luna viitoare, în zona food-court din cadrul ElectroPutere Mall

Craiova este cel de-al treilea oraș din România unde Popeyes își extinde prezența. Expansiunea Popeyes face parte din planul companiei de a se deschide magazine în mai multe orașe din România.

”Suntem convinși că locuitorii de aici, dar și din Oltenia în general, vor aprecia aromele unice ale puiului din Louisiana, așa cum s-a întâmplat deja în București și Pitești”, a declarat Jakub Aleksandrowicz, Director de Marketing Popeyes Europa Centrală și de Est.

Din iunie, craiovenii, dar și ceilalți doljeni și olteni, vor putea achiziționa preparate clasice Popeyes, precum Sandviș cu Pui, Cartofi Cajun, Pui a la Popeyes, Aripioare Picante sau Fâșii din Piept de Pui.

Reprezentanții Popeyes spun că în ziua deschiderii craiovenii vor avea parte și de o serie de surprize, precum un band live care va aduce vibe-ul din New Orleans, Louisiana, direct în Craiova.

Fondată în New Orleans, Louisiana, SUA în 1972, Popeyes® are peste 50 de ani de istorie și a devenit unul dintre cele mai mari restaurante fast food cu preparate din carne de pui, cu peste 4.200 de restaurante în SUA și în întreaga lume.



Citeste si