Retailerul suedez de mobilă IKEA ajunge și la malul Mării Negre, prin deschidere primului Studio de Planificare și Comandă din România, situat în cadrul centrului comercial Supernova Constanța, un pas important în dezvoltarea prezenței rețelei în țară noastră.

Situat pe strada Cumpenei nr. 2 în Constanța, Studio-ul de Planificare și Comandă IKEA este primul de acest fel din România și reprezintă o investiție în creșterea și diversificarea ofertei.

„Această nouă locație oferă clienților asistență într-o manieră ușoară și accesibilă în planificarea soluțiilor de amenajare a locuinței, adaptate nevoilor și dorințelor lor individuale. Aici, clienții IKEA vor putea primi sfaturi și informații utile din partea celor 12 specialiști”, se arată într-un comunicat remis redacției.

Studio-ul prezintă servicii și produse pentru toate zonele principale ale locuinței (livinguri, bucătării, dormitoare și băi). Spațiul amenajat, cu o suprafață totală de 360 mp, cuprinde o zonă de planificare dedicată, completată de o zonă de soluții de mobilier, precum și o zonă de expunere a produselor. Totodată, clienții vor găsi peste 1.200 de produse integrate în diferite soluții de amenajare.

„Deschiderea primului Studio de Planificare și Comandă din România marchează un moment important pentru IKEA pe piața locală. (...) Acest studio oferă asistență pentru planificarea soluțiilor IKEA personalizate în funcție de nevoile clienților noștri”, a declarat Mihai Dinte-Pop, Manager Studio de Planificare și Comandă IKEA Constanța.

Clienții își vor putea planifica proiectele și cumpăra mobilierul

IKEA(Sursa foto: IKEA România)

Acest spațiu, cu ajutorul tehnologiei, compania a reușit să integreze într-o singură locație, toată gama de servicii IKEA, precum planificare, livrare, realizare de măsurători, instalare bucătărie și asamblare mobilier. Totodată, noul format oferă posibilitatea de a plăti direct în locație pentru produse și servicii, acceptând diverse metode de plată, precum numerar, carduri de credit/debit, carduri cadou IKEA și alte carduri de beneficii.

Noua locație este dedicată planificării și comenzii soluțiilor de amenajare a locuinței. IKEA are un serviciu de livrare a comenzilor, disponibil prin Punctul mobil de ridicare comenzi, din parcarea Supernova.

Studio-ul de Planificare și Comandă va fi deschis între orele 9:00 și 21:00, conform programului de funcționare a centrului comercial Supernova Constanța.

În plus, pentru a completa experiența de achiziție, IKEA analizează posibilitatea de a deschide în viitor și un Punct de ridicare comenzi, în centrul comercial Supernova Constanța.

Sursa foto: IKEA

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri