În această primăvară, Leroy Merlin România, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, lansează un nou serviciu de livrare cu acoperire națională, comenzi cu ridicare din rețeaua de lockere easybox, dezvoltată de compania de curierat Sameday.

Potrivit reprezentanților companiei, peste 25.000 de produse din oferta Leroy Merlin vor fi disponibile pentru livrare în cele peste 3.900 de lockere easybox din România.

Reprezentanții companiei afirmă că decizia de a dezvolta acest serviciu este în linie cu abordarea omnichannel a business-ului Leroy Merlin. Un punct strategic important în acest sens este eficientizarea serviciilor de livrare, cu obiectivul de a acoperi 100% din locuitorii României.

În prezent, rețeaua de lockere easybox dezvoltată de Sameday acoperă peste 470 de localități din România.

Leroy Merlin easybox

”Anul acesta suntem concentrați pe soluții care le fac românilor viața mai ușoară. În continuare ne asigurăm că la noi vor găsi mereu și opțiuni sustenabile la cele mai bune prețuri, iar acum facem un pas important în ceea ce privește accesibilitatea produselor noastre, prin implementarea livrărilor în easybox, una dintre cele mai eficiente soluții de lockere din România ”, a declarat Mathieu Bauduin, CEO Leroy Merlin România.

Potrivit informațiilor Leroy Merlin, pentru comenzile cu ridicare din lockere, sunt eligibile exclusiv produse adaptabile dimensiunii standarde a locker-ului și greutate. Comenzilor Leroy Merlin cu livrare în locațiile easybox li se aplică inclusiv opțiunea de plată la locker, cu cardul bancar.

Sursa foto: Leroy Merlin

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri