26 Decembrie 2022

IKEA lansează livrarea cu bicicleta electrică alimentată cu panouri solare: cum arată



Comerțul online crește la nivel global, iar această creștere are efecte și asupra metodelor de livrare, mai ales ultima parte a acestui proces, livrarea de la depozit până la locuința cumpărătorului. Un astfel de efect poate fi observat și într-un proiect lansat recent de IKEA.

Retailerul de mobilier IKEA lansează, după o serie de teste realizate în Olanda, bicicletele electrice cargo, alimentate prin intermediul panourilor solare instalate pe compartimentul destinat depozitării produselor.

După aceste teste, IKEA a stabilit să lanseze la nivel global programul, astfel că reprezentanțele din țările în care este prezent retailerul pot integra opțiunea de livrare prin intermediul acestor biciclete.

Reprezentanții IKEA precizează că bicicleta cu trei roți, denumită „Sunrider”, are capacitatea de a livra 90% din gama de produse a retailerului și are cu 98% mai puține emisii de carbon față de mașinile diesel folosite pentru livrări.

Printscreen foto: about.ikea.com.

În România, IKEA are deschise două magazine în București, IKEA Baneasa si IKEA Pallady, și se pregătește de deschiderea unui alt magazin în Timișoara.



Citeste si