Penny își continuă planul de extindere prin deschiderea unui nou magazin în Slobozia, ajungând astfel la un număr de 312 magazine în întreaga țară.

Astfel, magazinul Penny Slobozia, situat pe Șos. București – Constanța nr. 34, are o suprafață de vânzare de 938,01 mp și dispune de 167 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 3 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilități.

Echipa noului magazin este formată din 15 persoane, iar cumpărăturile pentru clienți sunt îmbunătățite datorită zonei extinse pentru produse proaspete, dar și datorită semnalizării mai vizibile a promoțiilor și a categoriilor principale de alimente.

În plus, noul Penny oferă produse ready to eat, dar și semipreparate, refrigerate sau congelate.

Strategia Penny Market în România este structurată în șapte piloni cheie: experiență îmbunătățită în magazine, expansiune, produse românești, oameni, digitalizare, sustenabilitate și comunicare integrată.

Până în 2029, Penny își propune să atingă cifra de 600 de magazine.

Sursa foto: Penny Romania

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri