6 Aprilie 2007

Flamingo se imprumuta de la seful ei

Compania Flamingo International imprumura 1,8 milioane euro de la Dragos Cinca, presedintele consiliului de administratie al companiei, cu care au fost semnate doua contracte fara garantii, la o dobanda anuala de 6%, a informat compania potrivit NewsIn.

Conform primului contract, Cinca va vira in contul companiei echivalentul a 800.000 euro la cursul BNR din ziua transferului, suma urmand sa fie returnata pana la sfarsitul anului. Cel de-al doilea contract a fost semnat pentru suma de un milion euro, si trebuie rambursat pana la sfarsitul lunii iunie. Pentru ambele imprumuturi, dobanda este de 6% pe an, precizeaza comunicatul.

Flamingo a semnat joi un contrant de furnizare de produse cu Forte Business Services SRL in valoare de 6,79 milioane euro si 48.119 lei. Flamingo va livra catre Forte Business Services serie de produse hardware si va asigura serviciile de depozitare, transport si livrare a produselor.

Flamingo International SA a afisat pe 2006 o pierdere de 12,9 milioane lei, din cauza consolidarii grupului dupa preluarea companiei Flanco, dupa ce in anul precedent compania a obtinut un profit de opt milioane lei. Cifra de afaceri a companiei a scazut cu 6,3% pana la 193,7 milioane lei fata de anul anterior, cand a afisat afaceri de 206,8 milioane lei.

Capitalul social al companiei este de 77,9 milioane lei, divizat in 779 milioane actiuni, cu o valoare nominala de 0,10 lei. Actiunile sale se tranzactioneaza la categoria a doua a Bursei de Valori Bucuresti si au incheiat sedinta de joi la 0,3750 lei ceea ce dus la o capitalizare de 155,8 milioane lei.



Citeste si