Cereal Crunch a deschis in februarie cel de-al doilea cereal bar din Bucuresti, la Universitate, la aproape doi ani de la lansarea conceptului in Romania.

Din luna noiembrie a anului trecut, business-ul Cereal Crunch a fost preluat de trei antreprenori in domeniul HoReCa, Radu Savopol si Lucian Badila, co-fondatori ai lantului de cafenele din Romania, 5 to go, si Andrei Alecu, proprietar al cafenelei Utopia Coffee Bar. Noua echipa a stabilit planuri de crestere, cu focus pe dezvoltarea unui sistem de francize care sa permita extinderea in Romania si pe plan international.

Pentru anul in curs, obiectivele sunt de a ajunge la cinci francize, deschise in marile orase din Romania si in afara tarii. Pentru cele doua locatii deschise, se estimeaza, in 2020, o cifra de afaceri de aproximativ 350.000 euro.

In primele zile de la lansarea celei de-a doua locatii, peste 350 de vizitatori au trecut pragul in Cereal Crunch, cu o crestere a numarului de clienti si pentru cereal bar-ul de la Piata Natiunilor Unite.

„Cred in potentialul acestui concept, bazat pe socializare si dorinta tinerilor de a gasi acele locuri placute, care sa ofere nu doar un spatiu, ci o experienta senzoriala. Luand in calcul acest aspect, cea de-a doua locatie Cereal Crunch a venit cu un design cool si modern care sa sublinieze ideea de experienta, aducand culoare, zone luminoase, cu verdeata si simboluri grafice care sa echilibreze amploarea spatiului”, a declarat Radu Savopol, co-fondator 5 to go.

Meniul Cereal Crunch include peste 100 de tipuri de cereale din toate colturile lumii, 16 tipuri de lapte si peste 20 de toppinguri, precum si sucuri, cafea sau smoothie.

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri