Forte Partners anunta inchirierea unui spatiu la parterul The Bridge 3 catre French Revolution, companie romaneasca specializata exclusiv in producerea de ecleruri. Spatiul de vanzare din The Bridge 3 se alatura celorlalte doua locatii French Revolution situate langa Ateneul Roman, respectiv Piata Victoriei.

"Deschiderea celui de-al treilea magazin French Revolution este un pas firesc in strategia de dezvoltare a companiei", declara George Panaitescu, co-fondator si actionar French Revolution. De asemenea, Elena Tecuta, leasing manager Forte Partners, spune ca "prezenta French Revolution in The Bridge 3 completeaza mixul de servicii si facilitati oferite angajatilor care lucreaza in proiectul office".

Forte Partners continua sa dezvolte The Bridge 3 si sa se ocupe de inchirierea spatiilor de birouri, dupa ce, in august 2018, a semnat vanzarea integrala a proiectului de birouri de 80.000 metri patrati inchiriabili catre grupul Dedeman, consemnand cea mai importanta tranzactie de real estate din 2018.

Prima faza a fost inchiriata integral catre chiriasi precum BCR si IBM. A doua faza este inchiriata 100% si predata chiriasilor, printre care se numara companii precum UPC, Schlumberger si Medicover. A treia faza este inchiriata in proportie de 80%. Primele doua faze ale proiectului The Bridge au primit certificarea Leed Platinum, iar faza a treia tinteste o clasificare Leed Gold.

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri