Sphera Franchise Group anunta deschiderea unui restaurant KFC de tip drive thru în Focsani. KFC ajunge astfel la 81 de locatii in Romania, marcand totodata o reprezentativitate si mai mare in regiunea Moldovei.

Noua locatie este amplasata intr-un spatiu intens circulat, in Focsani Mall din Calea Moldovei, nr.32. Clientii au la dispozitie 58 de locuri in interior si 36 pe terasa, suprafata restaurantului fiind de peste 350 mp.

KFC ofera astfel noi oportunitati de angajare in comunitate, pentru pozitii precum lucratori bucatarie, casieri, bucatari și asistenti manager. Conditiile de angajare pentru toate posturile din noile restaurante nu presupun o experienta anterioara de lucru, ci doar o atitudine pozitiva, motivatie si dorinta de dezvoltare in domeniu.

Programul de lucru este flexibil, tocmai pentru a veni cat mai bine in intampinarea nevoilor angajatilor, care pot alege un program de 8h/zi, 6h/zi, 4h/zi sau unul de weekend. La inceputul colaborarii, acestia sunt instruiti si pregatiti la locul de munca de catre un trainer dedicat. De asemenea, compania ofera numeroase oportunitati de specializare si dezvoltare profesionala celor care isi doresc sa construiasca o cariera in domeniu.

„Ne bucura sa anuntam o noua deschidere KFC si, cu siguranta, nu va fi ultima pe acest final de an, pentru ca ne dorim sa respectam directiile de dezvoltare stabilite la inceput de 2019. Exista o cerere ridicata si, de aceea, avem planuri mari si pentru anul viitor”, a declarat Marian Gogu, Director General KFC Romania.

Luna trecuta, Sphera Franchise Group a mai deschis un restaurant KFC La Zalau.

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri