Retailerul polonez de incaltaminte CCC redeschide, pe 19 septembrie, magazinul din centrul comercial VIVO! Cluj Napoca, inchis temporar pentru lucrari de extindere, modernizare si schimbare a conceptului.


Magazinul CCC in Vivo Cluj va ocupa o suprafata de aproximativ 800 m.p. si va fi amenajat intr-un stil modern, care respecta conceptul international al grupului CCC.

"Magazinul CCC din VIVO! Cluj este unul dintre cele mai importante din reteaua nationala, care cuprinde in prezent 65 de unitati. Amplasat intr-un oras cu o calitate a vietii ridicata si un capital social si economic crescut, un adevarat hub regional pentru dezvoltarea serviciilor, magazinul CCC din Cluj este situat pe primele locuri in privinta vanzarilor la nivel national. Acest lucru este sustinut nu doar de puterea de cumparare a consumatorilor, dar si de profilul acestora, clientii fiind mai orientati catre un stil de viata sanatos si catre fashion, categorii foarte bine acoperite de produsele CCC”, declara Joanna Jozwiak, General Manager CCC Romania.

Pentru a sarbatori deschiderea, CCC ofera 20% discount la toate produsele, in magazinul din VIVO! Cluj Napoca, in perioada promotionala: 19 – 29 Septembrie 2019.

Colectia de toamna CCC Shoes & Bags aduce varietate, un design special si urmeaza tendintele internationale ale sezonului. Principala noutate a colectiei CCC este reprezentata de brandul Gino Rossi, prezent in majoritatea magazinelor CCC, inclusiv la Cluj Napoca, incepand cu acest sezon. Gino Rossi si-a castigat reputatia prin cunoasterea excelenta a ultimelor tendinte in moda si o abordare creativa a stilului clasic. Pantofii care poarta logo-ul Gino Rossi sunt realizati cu atentie pentru fiecare detaliu, precum si printr-o selectie atenta a elementelor decorative. Piesele de rezistenta ale colectiilor Gino Rossi sunt pielea naturala de cea mai buna calitate si designul elegant sofisticat.

CCC este lider pe piata de incaltaminte din Polonia si unul dintre cei mai mari producatori din Europa. CCC vizeaza o gama larga de incaltaminte la moda la preturi accesibile, pentru femei, barbati, tineri si copii. Brandul face parte din grupul CCC, fiind cel mai mare producator de incaltaminte din Polonia, care se bucura de succes si in alte 21 de tari: Austria, Bulgaria, Croatia, Cehia, Elvetia, Estonia, Emiratele Arabe Unite, Germania, Israel, Kosovo, Letonia, Lituania, Moldova, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina, Ungaria si Qatar. Grupul CCC, care detine propria fabrica de pantofi din piele, opereaza la nivel european peste 1.000 de magazine intr-un spatiu total de vanzare care depaseste 600.000 m.p. si vinde aproape 50 de milioane de perechi de pantofi anual.

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri