Retailerul german Kaufland a lansat Kaufland Card, un program de fidelitate care rasplateste clientii cu reduceri, puncte bonus si beneficii suplimentare. Lansarea este o premiera la nivel international, Romania fiind prima tara in care retailerul propune un card de fidelitate.

Kaufland Card este disponibil atat in varianta fizica, cat si digital, putand fi utilizat in toate magazinele din tara. Cardul fizic ofera doar accesul la promotiile generale de loialitate, in timp ce varianta digitala ofera acces la promotii cu reduceri semnificative, create exclusiv pentru utilizatorii Kaufland Card, posibilitatea de a colecta si folosi puncte bonus de loialitate, pentru achitarea produselor din campanii non-food, dar si promotii personalizate, in functie de obiceiurile de cumparare ale fiecarui client – beneficiu unic in piata, ce va fi disponibil ulterior in cursul anului.

Cardul digital se descarca din aplicatie

Cardul digital Kaufland este disponibil in cadrul aplicatiei mobile Kaufland – Oferte si Noutati, care poate fi descarcata gratuit atat din App Store, cat si de pe Google Play, iar cel fizic de la Biroul de Informatii din orice magazin Kaufland. Prin integrarea cardului digital in aplicatia mobila Kaufland, clientii pot avea acces la toate promotiile disponibile (standard sau de loialitate), precum si la retete, la lista de cumparaturi comuna si alte noutati. De asemenea, in aplicatie isi pot vizualiza oricand numarul de puncte bonus de loialitate acumulate si campaniile promotionale non-food active la care le pot folosi pentru a cumpara mai ieftin.

,,Am creat cardul digital pentru a oferi clientilor toate beneficiile intr-un singur loc, in cel mai usor mod posibil. Ne-am dorit sa simplificam experienta de cumparaturi, punand la dispozitie un alt mod de a interactiona cu ofertele, unul modern si suficient de dinamic pentru a fi luat oriunde de clienti, direct pe telefon. Incurajam folosirea cardului digital, fiindca este un instrument sustenabil”, declara Valer Hancas, Director Comunicare si Corporate Affairs Kaufland Romania. Beneficiile vor fi acordate la casele de marcat, prin scanarea cardului digital sau fizic.

In acest moment, dintre jucatorii internationali mai detin carduri de fidelitate si Cora, Profi, Penny Market, Carrefour Market si Mega Image, acesta din urma fiind singurul retailer care mai ofera cumparatorilor promotii personalizate.

Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine in 7 tari si o retea de 120 de magazine in Romania.

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri