22 Noiembrie 2018

JYSK inaugureaza un magazin in Roman si ajunge la o retea de 63 de magazine



JYSK Romania, unul dintre cei mai mari retaileri de mobila, decoratiuni si textile pentru casa din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, inaugureaza cel de-al 63-lea magazin JYSK din tara la Roman. Deschiderea magazinului din strada Mihai Viteazul, nr.3-5 va avea loc pe 22 noiembrie, in aceeasi zi in care compania da startul ofertelor de Black Friday.

Cu o suprafata totala de 1.200 de mp, JYSK Roman este cel de-al doilea magazin JYSK din Romania inaugurat dupa un nou concept, Store 3.0, mai inspirational si mai atractiv. In cadrul acestui concept clientii se pot inspira mai usor pentru casele lor, deoarece in magazin sunt recreate colturi de camere care pun mai bine in evidenta produsele.

“Pe 22 noiembrie vom sarbatori doua momente importante: deschiderea magazinului nostru din Roman si prima zi de oferte speciale de Black Friday. Ii asteptam pe clienti sa ne cunoasca si sa profite de ofertele speciale, valabile pana pe 25 noiembrie. In plus, pentru ca ne apropiem de perioada Sarbatorilor, clientii vor gasi in magazinul JYSK Roman si colectia de decoratiuni de Craciun, care urmeaza doua tendinte: Craciun Traditional si Craciun Stralucitor. Daca sunt in cautare de cadouri pentru cei dragi sau daca isi doresc decoratiuni de iarna pentru casele lor, le vor gasi la preturi foarte bune cu ocazia deschiderii” , a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK Romania.

JYSK este unul dintre cei mai importanti retaileri de mobila si decoratiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfasoara operatiuni in 50 de tari si numara un total peste 20.000 de angajati si peste 2500 de magazine.

Detinut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 in Danemarca, in orasul Aarhus, al doilea cel mai mare din tara. Cinci ani mai tarziu, compania s-a extins dincolo de granitele tarii odata cu deschiderea unui magazin in Germania.

Retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare comercializeaza o gama variata de produse pentru casa si gradina la o calitate ridicata si la cel mai redus pret. Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK ofera tot ce este necesar in casa pentru viata de zi cu zi, de la mobilier de interior si de gradina, pana la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative si de iluminat.

JYSK a intrat pe piata din Romania in 2007, odata cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Reteaua numara in prezent 63 de magazine, in orase precum Bucuresti, Arad, Baia Mare, Craiova, Targoviste, Constanta, Cluj, Deva, Galati, Ramnicu Sarat, Sfantu Gheorghe, Oradea, Pitesti, Medias, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Targu-Mures, Timisoara, Alexandria, Ramnicu Valcea, Sibiu, Targu Jiu, Bacau, Botosani, Focsani, Piatra Neamt, Curtea de Arges, Bistrita, Hunedoara, Bals.



Citeste si