In United Business Center, componenta de birouri a ansamblului mixt Openville Timisoara, s-a alaturat, de curand, o noua companie multinationala. Steadforce este o firma germana de dezvoltare si consultanta software, cu sediul in Munchen si cu o experienta de peste 30 de ani in furnizarea de solutii IT personalizate. Steadforce este furnizor de software pentru companii precum BMW Group si creeaza, printre altele, platforma web pentru una din cele mai mari aplicatii de car sharing din Europa, servind peste un milion de utilizatori.

Relocarea companiei in ansamblul mixt Openville, care se construieste in prezent in proximitatea Iulius Mall, va permite consolidarea planurilor de dezvoltare pe care Steardforce le are pentru locatia din Timisoara. Steadforce.com este prezenta in orasul de pe Bega din anul 2008, sub brandul F&F, urmarind in special dezvoltarea de aplicatii web enterprise. Sub noul brand Steadforce, compania va reuni atat specialisti in data science si advanced analytics, cat si dezvoltatori software specializati in tehnologii moderne, incluzand Angular si React. In noul spatiu de birouri din Openville Timisoara vor lucra aproximativ 30 de angajati, numarul urmand sa creasca pana la 50, in urmatorii trei ani.

Compania Steadforce are peste 100 de angajati si ofera servicii de analiza de date, solutii software si consultanta IT in domenii precum automobile, telecomunicatii si asistenta medicala. Printre clientii sai se afla nume importante precum BMW Group, Audi, Siemens, TUV Sud, precum si asociatii medicale din Germania.

Despre Openville Timisoara

Cel mai mare pol de business, retail si entertainment din vestul Romaniei va fi inaugurat in trimestrul patru al acestui an, odata cu finalizarea primei etape de dezvoltare. Openville va include: 47.000 mp de aditionali de retail, 50.000 mp de spatii office in operare si alti 52.000 mp in constructie, un parc, un pasaj subteran destinat traficului auto si noi locuri de parcare.

Dupa cele doua cladiri office finalizate in 2017, in Openville Timisoara se lucreaza la alte doua imobile. UBC 3 are o suprafata de 19.000 mp inchiriabili si va fi finalizata in acest an. UBC 0 va dispune de 52.000 mp de spatii office si va fi cea mai inalta cladire de birouri din Romania (155 metri, 27 de etaje). Constructia a inceput in aprilie 2018 si se estimeaza a fi finalizata in ultimul trimestru al anului viitor. In paralel, se lucreaza la noile spatii de retail, la o parcare subterana si la tunelul auto care va fluidiza traficul din intregul areal.

Proiectul mixt Openville este realizat de companiile IULIUS si Atterbury Europe, reprezentand o investitie estimata la peste 220 milioane de euro.

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri