6 Iunie 2016

Locuri de munca oferite de catre CNADNR: 28 de posturi de ingineri in cadrul directiilor regionale



Locuri de munca oferite de catre CNADNR. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania scoate la concurs, in cadrul Directiilor Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP), 28 de posturi de inginer, in cadrul noii organigrame intrate in vigoare din data de 9 mai, potrivit unui comunicat publicat, conform NEws.ro.

CNADNR a anunþat în luna mai cã a început restructurarea activitãþii, iar un prim pas a vizat reducerea funcþiilor de conducere, astfel cã din 110 posturi de ºefi la nivel central au fost eliminate ºapte, iar din teritoriu alte 61.

Membrii grupului de Iniþiativã pentru "Restructurarea si Reprofesionalizarea CNADNR", format din actuali ºi foºti angajaþi ai Companiei Naþionale de Autostrãzi ºi Drumuri Naþionale (CNADNR), au acuzat luna trecutã cã noua organigramã a fost special conceputã pentru a-i elimina pe cei care contestã modul în care este administratã compania în prezent. Anterior, ei au declarat cã CNADNR nu are în structura sa suficient de mulþi specialiºti.

Din cele 28 de posturi scoase acum la concurs, 15 sunt de execuþie, iar 13 sunt posturi de ºefi de unitãþi de implementare proiecte (UIP). Din total, sunt ºapte posturi de ingineri în cadrul DRDP Braºov, 13 la DRDP Cluj, la DRDP Timiºoara ºi douã posturi de ingineri în cadrul DRDP Bucureºti.

La DRDP Braºov, posturile vizeazã tronsoane de pe Autostrada A3 (Bucureºti-Borº) Ogra - Tg. Mureº, Câmpia Turzii - Ogra ºi tronsonul Orãºtie – Sibiu de pe Autostrada A1 (Bucureºti-Nãdlac), închis anul trecut din cauza unor fisuri ºi denivelãri grave pe carosabil.

La DRDP Timiºoara, CNADNR cautã ingineri pentru mai multe loturi ale autostrãzii Lugoj-Deva, parte din Autostrada A1. La DRDP Cluj, posturile scoase la concurs vizeazã tronsoanele Suplacu de Barcãu - Borº, Gilãu - Nadãºelu ºi Sebeº - Turda ale Autostrãzii A3.

Candidaþii trebuie sã fie absolvenþi al unei facultãþi de cãi ferate, drumuri ºi poduri cu studii superioare de lungã duratã, sã aibã o experienþã profesionalã de minimum 5 - 10 ani în domeniul infrastructurii rutiere, sã fi participat la elaborarea lucrãrilor pentru minim un proiect de drum naþional ºi minim un proiect de centurã sau autostradã în calitate de manager de proiect.

Potrivit anunþului, candidatul trebuie sã ºtie sã utilizeze MS Office (Word, Excel, Power Point), Windows, Internet Explorer, AutoCAD sau echivalent ºi sã cunoascã o limbã de circulaþie internaþionalã la nivel avansat (englezã, francezã, germanã).

Îndeplinirea cerinþelor privind experienþa profesionalã se demonstreazã prin prezentarea de recomandãri, contracte de muncã sau alte documente justificative.



Citeste si