23 Decembrie 2011

E.ON Gaz Distributie a investit 180 mil. lei pentru modernizarea retelei in 2011



E.ON Gaz Distributie a realizat in acest an investitii de 180 de milioane de lei, in special pentru modernizarea retelei de gaze naturale, potrivit directorului general al companiei, Virgil Metea, scrie Mediafax.

Sistemul de distributie a gazelor a fost modernizat pe o lungime de 633 de kilometri, din care 375 de kilometri au fost inlocuiti cu conducte noi.

Metea a declarat ca investitiile in modernizari si inlocuiri de retele, dar si in echipamente performante au avut ca scop sporirea gradului de siguranta in exploatare.

Compania are activitati in jumatatea de nord a tarii, deservind circa 2,8 milioane de clienti.

In judetul Mures s-au modernizat 100 de kilometri de retele, valoarea investitiilor ridicandu-se la peste 12 milioane de lei, iar pentru consumatorii noi s-au realizat extinderi de 10 kilometri.

In municipiul Targu Mures reteaua de distributie a gazelor naturale a fost modernizata pe o lungime de aproximativ 24 de kilometri, valoarea investitiilor depasind 3,6 milioane de lei.

Grupul german de utilitati E.ON a intrat pe piata romaneasca in 2005 si a realizat de atunci investitii de 1,8 miliarde lei.



Citeste si