7 Noiembrie 2011

Reteaua de clinici Medas are 450.000 euro pentru rebranding



Furnizorul de servicii medicale private Medas anunta o investitie de 450.000 de euro intr-o campanie de rebranding.

"Acest pas este unul firesc in evolutia pe care ne-o propunem in urmatoarea perioada, intr-o piata aflata in acest moment in plina expansiune, cu un mare potential de crestere. Strategia noastra pentru perioada urmatoare va viza cresterea numarului de pacienti, prin intermediul unor investitii importante, prima dintre ele fiind construirea unui spital specializat in afectiunile urogenitale", declarat Simona Ateia (foto), directorul general al lantului de clinici Medas, intr-un comunicat de presa.

Spitalul, care presupune o investitie de 3 milioane de euro, va fi deschis la inceputul anului viitor.

In plus, reteaua de clinici are in vedere si expansiunea prin noi puncte de lucru in tara si in Bucuresti, conform unui comunicat transmis de companie.

Pentru anul in curs, Medas estimeaza o cifra de afaceri de 28 de milioane de lei, adica o crestere de 20% fata de anul anterior.

In prezent, reteaua Medas cuprinde sase clinici (cinci in Bucuresti si una in Pitesti), sase laboratoare, precum si cinci departamente de radiologie si imagistica medicala.

##SURVEY_FORM_210##

Piata serviciilor medicale private din Romania este estimata, anul acesta, la o valoare de circa 500 milioane de euro. Principalii jucatori din aceasta piata sunt MedLife, Regina Maria (fosta Centrul Medical Unirea), Medicover, Euromedic, Sanador si Gral Medical.

Citeste si:

Medas tinteste sa intre in liga mare a jucatorilor din serviciile medicale private



Citeste si