28 Septembrie 2011

BCR si Enterprise Investors cauta cei mai dinamici antreprenori



BCR si fondul de investitii Enterprise Investors lanseaza a patra editie a programului Campioni in Business, un proiect prin care vor sa descopere cele mai dinamice companii de pe piata locala, firme care nu sunt de dimensiuni de milioane de euro, dar care fac fata cu succes crizei economice.

“Campioni in Business” reprezinta un parteneriat intre Enterprise Investors, Banca Comerciala Romana si Asociatia Triple Helix menit sa scoata la suprafata cele mai dinamice companii din Romania si antreprenorii din spatele lor”, afirma organizatorii.

Selectia companiilor a inceput deja, iar anuntarea castigatorilor se va face in decembrie.

Titlul de cel mai dinamic antreprenor din Romania a fost castigat anul trecut de Doina Cepalis, fondatoarea Te Rox Prod pentru faptul ca a transformat o fabrica de productie textila in lohn in cel mai mare producator european de centuri de siguranta pentru scaune auto pentru copii.

Conferinta de lansare a proiectului va avea loc luni 3 octombrie, iar la eveniment vor participa , fondator si CEO Triple Helix, Doina Cepalis, fondatoarea Te Rox Prod si omul de afaceri Adrian Porumboiu.



Citeste si