28 Iunie 2011

Proprietarul Osho mai deschide un restaurant in cartierul Primaverii din Bucuresti



Bora Cokyapici, proprietarul restaurantului Osho, recunoscut pentru fripturile de vita, va mai lansa inca un local, de data aceasta specializat in produse din peste si fructe de mare.

Inaugurarea Osho Fish va avea loc joi, 30 iunie, incepand cu ora 20, tot in cartierul Primaverii din Capitala, la 10 metri de primul restaurant.

“« Osho » vine de la initialele numelor celor patru frati Feldman, macelari americani din Chicago, urmasi ai unor macelari imigranti ucraineni: Oskar, Sam, Harry si Oliver. Ei au deschis in prima jumatate a secolului trecut (in 1939) prima macelarie cu ceea ce mai tarziu va deveni acest brand”, potrivit lui George Butunoiu, unul din cei mai cunoscuti head-hunteri de pe piata locala si un vizitator frecvent al restaurantelor.

Astfel, daca primul restaurant Osho este o combinatie de macelarie, bacanie, fast-food si bistro cu specific american, la Osho Fish meniul va consta din specialitati de peste si fructe de mare, provenind de la furnizorii din Grecia, Turcia, Italia, Franta, Alaska si Filipine.



Citeste si