9 Iulie 2024

Angajări Primark: Retailerul caută constant angajați pentru magazinele din România



Primark este unul dintre cele mai populare branduri de îmbrăcăminte și accesorii prezent pe piața din Europa și SUA. De când și-a extins operațiunile și în România, retailerul de origine irlandeză face constant angajări în țara noastră. Toate locurile de muncă postate de Primark necesită semnarea unui contract de muncă full-time.

Primark este prezent pe piața din România de la finalul anului 2022, de când a deschis primul magazin, în centrul comercial Park Lake din București. Șase luni mai târziu, retailerul și-a extins activitatea printr-o nouă unitate, în AFI Cotroceni pentru ca mai apoi să facă prima mutare din afara Capitalei, prin magazinul din Timișoara, care urmează să se deschidă pe 7 august. În cadrul acestuia, retailerul are două poziții deschise: unul de asistent manager și unul de lucrător comercial.

Reprezentanții Primark nu au publicat intervale salariale pentru pozițiile puse la dispoziție, ci doar lista de beneficii extrasalariale care constau în tichete de masă, abonament medical la Regina Maria, reduceri permanente la produsele Primark, posibilitatea de a se implica în deschiderea altor magazine (inclusiv a celor din străinătate), cât și programe de sprijin emoțional care includ consiliere psihologică gratuită.

Totodată, Primark mai caută oameni și pentru București. Cele două poziții libere (Manager Departament și Team Manager) sunt pentru magazinul din centrul comercial Park Lake. Detalii despre cerințele fiecărei poziții scoase pe piață de Primark pot fi vizualizate AICI.

Noi magazine Primark în România pentru care se fac deja angajări

Retailerul de fashion va deschide cel de-al patrulea magazin din România, în centrul comercial VIVO!, Cluj-Napoca. Magazinul va fi prima locație Primark din regiunea de nord-vest a țării și urmează să fie inaugurat în 2025.

Pentru unitatea din Cluj-Napoca, Primark se află în căutare unui People and Culture Manager precum și a unui Store Manager, potrivit datelor publicate pe pagina oficială.

Interesant este că la nivel de extinderi, retailerul de modă nu se limitează doar la orașele doar la centrele urbane mari din România, ci atacă și noi orașe, în următorii ani. Pentru 2026, compania mai are programată o deschidere, în centrul comercial ElectroPutere Parc din Craiova, deținut de francezii de la Catinvest. Magazinul se va întinde pe o suprafață de aproximativ 4.500 de metri pătrați.

Primark, retailerul înființat în Dublin, Irlanda, acum mai bine de 50 de ani, deține în prezent peste 400 de magazine, pe 16 piețe din Europa și SUA. Compania a deschis la finalul lui 2022 primul magazin din România, în centrul comercial Park Lake din Capitală, iar în următoarele șase luni a deschis a doua unitate, în AFI Controceni.



Citeste si