Angajaţii din domeniul bancar care aspiră la o schimbare şi aleg să se reorienteze în carieră, pot opta pentru a-şi continua planul profesional în brokerajul de credite, ca viitoare alegere. Brokerajul bancar te ajută să treci de la statutul de angajat în sistemul bancar, la cel de antreprenor în brokerajul de credite.

„Brokerajul bancar în cadrul companiei AVBS Credit are ca fundament interesul suprem al clientului în procesul de creditare și încurajarea spiritului antreprenorial al specialiștilor din sistemul financiar-bancar. Astfel, clienții obțin soluții de creditare potrivite lor, iar experții din banking îşi pot continua cariera alături de AVBS Credit, într-un mediu de lucru sănătos, productiv şi eficient”, mărturiseşte Valentin Anghel, CEO & Founder, AVBS Credit.

Valentin Anghel, AVBS Credit

Cât câștigă un broker de credite pe lună

Brokerajul bancar asigură refresh-ul carierei tale de specialist bancar. Astfel, expertul cu background financiar-bancar poate oricând să treacă de la statutul de angajat, la cel de antreprenor în sistem de franciză. În acest caz, câştigurile financiare devin direct proporționale cu propria implicare. Un broker de credite în sistem de franciză, dedicat și implicat total în activitatea sa, poate să câștige chiar și peste 15.000 euro pe lună, adică peste 180.000 euro pe an.

În contextul actual al pandemiei de COVID-19, brokerajul bancar a cunoscut o dezvoltare accelerată. Oamenii apelează într-un număr din ce în ce mai mare la brokerii de credite, aşadar, doar în prima jumătate a anului 2021, vânzările totale de credite bancare intermediate de către companie sunt cu peste 70% mai mari faţă de aceeași perioadă a anului 2020 și cu 65% mai mari decât au fost în primele 6 luni ale anului 2019.

Brokerul de credite poate să acceseze o franciză în domeniul brokerajului bancar şi să beneficieze de toate facilităţile puse la dispoziţie de AVBS Credit, alegând să se ocupe de intermedierea creditelor, în contextul în care băncile și IFN-urile au deja stabilite numeroase parteneriate strategice cu brokerii de credite. Ba chiar mai mult decât atât, instituțiile financiare investesc în brokerii de credite deoarece brokerajul bancar a devenit recunoscut ca un puternic canal de vânzări alternative, rentabil și profitabil, pe termen lung.

Sursa foto: Pexels

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Juncu
Raluca este unul din reprezentanții entuziaști și curioși ai generației Millennials. A studiat Jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București și a urmat un master în Comunicare și Resurse Umane, în cadrul aceleiași instituții. Timp de doi ani a fost redactor la revista Forbes România și colaborator în cadrul mai multor proiecte editoriale precum Top 500 companii , Top 30 cele mai influente femei, precum și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri