Bursa locurilor de munca, evenimentul major de angajare, organizat si promovat de ANOFM, a atras doar 820 de candidati in Bucuresti, care au venit sa vada oferta celor peste 200 de angajatori din Capitala. Au fost disponibile peste 10.200 de locuri de munca.

La Bursa locurilor de munca pentru absolventi organizata astazi, 18 octombrie, la nivel national, au fost oferite 38.065 locuri de munca. Un numar de 10.288 de joburi au fost disponibile doar pentru candidatii din Bucuresti.

"Suntem putini dezamagiti. Noi am avut o oferta de 10.888 de locuri de munca, au fost 201 angajatori, iar numarul participantilor a fost unul foarte mic. Am avut 820 de participanti, dintre care 215 de absolventi ai promotiei 2019", a declarat pentru wall-street.ro Nicoleta Bortea, reprezentant al Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Mai mult, o parte dintre participanti, someri indemnizati din Capitala, au ajuns la eveniment, de teama sa nu piarda somajul. Se pare ca acestia nu erau informati ca indemnizatia de somaj poate fi suspendata doar daca refuzi nejustificat un loc de munca.

Evaluarea finala a rezultatelor Bursei Generale a Locurilor de Munca va fi realizata la o luna dupa eveniment.

Sursa foto: shutterstock

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri