Majoritatea angajatilor din Generatia Milenialilor sunt motivati sa mearga in fiecare zi la locul de munca de necesitatea de a-si achita nevoile de baza, precum si de dorinta de a strange bani sa calatoreasca. Acestea depasesc nevoia de a-si plati datoriile.

Cercetarea a fost realizata pe baza raspunsurilor a 1.600 de persoane din Generatia Milenialilor si arata ca 83% dintre acestia recunosc ca motivul principal pentru care merg la munca este acela de a-si acoperi cheltuielile de baza. In acelasi timp, 63% au un job pentru ca isi doresc sa aiba bani sa calatoreasca.

Spre comparatie, peste jumatate dintre mileniali (51%) spun ca motivul principal pentru care muncesc este ca sa isi poata plati datoriile , iar 58% cred ca planul de pensie este important, scrie Business Insider.

Un alt studiu, realizat recent de Insider in parteneriat cu Morning Consult, arata ca 55% dintre mileniali, cu varste intre 23 si 38 de ani, au recunoscut ca nu au inca stabilit un plan de pensie privata.

Sursa foto: shutterstock

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri